Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем с отключването

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
    спирт и чувал съм дори някой надуват с уста в ключалката, но ми се струва някак нереално
    Става, ама при -17 не ми се стои със залепнали устни.На всяка бензиностанция има размразители.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Става, ама при -17 не ми се стои със залепнали устни.На всяка бензиностанция има размразители.
      и аз не го препоръчвам, казвам какво съм чул и всички размразители от бензиностанциите са на спиртна основа
      _156_2,4_JTD_136hp_-EX
      156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

50 гр. ракия със спринцовка в ключалката и си ти. Правил съм го номера преди с ключа, тъпо е, и ако има вятър кво става
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

В краен случай и изпикаване на ключалката може да свърши работа
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Абе хора вие нямате ли централни заключвания,кви ключалки стига бре.............
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Абе хора вие нямате ли централни заключвания,кви ключалки стига бре.............
              Мъри, те и механизмите им явно са пълни с водка и затова и те замръзват, а от там и централното не помага
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                В краен случай и изпикаване на ключалката може да свърши работа
                хихихи .. тва е идея

аз все пак си купих спрей на Сонакс с/у замръзване
                хубавото е, че пази известно време от повторно замръзване
                и чистачките си напръсках с него и станаха меки .. 6 лв е
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

спреи вд-проникваща смазка напръскваш бутонините на предните дръжки и няма проблем с отварянетона предните врати
                  Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

Купи си 156 или ГТВ и ще видим зимата как ще натискаш бутона...

Comment

Абе имаме си централно заключване и то си отключва вратата, но като не можеш да натиснеш бутона да я отвориш и седиш на студа и
                      _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                      156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

А най-ме кефи като хлътне замръзналия бутон и не иска да излезне, тогава и вратата не може да си затвориш...

Comment

Aми отваряте си задната врата и отвътре си отвярш предната,аз така бих направил,пък вие си седете на студа да си размръзвате бутони............

---------- Post added at 08:13 ---------- Previous post was at 08:13 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Купи си 156 или ГТВ и ще видим зимата как ще натискаш бутона...
                          Тея две коли,никога не са ми били в списъка,е 156 ФЛ за много малко,но се отказах
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                            Мъри, те и механизмите им явно са пълни с водка и затова и те замръзват, а от там и централното не помага
                            Поради големия студ ми умря акумулатора, вдигам капака и точно преди да разкача клемите натискам копчето на алармата, за да не ми се наложи да заключвам вратите поотделно........... Резултатът е че колата ми е заключена без акумулатор.......
                            Важното е да се драсне някой ред, или отново не те разбрах, какво си искал да напишеш
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
                              спирт и чувал съм дори някой надуват с уста в ключалката, но ми се струва някак нереално

а и с духане става аз така в най големият студ и сняг си отворих .
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                                Важното е да се драсне някой ред, или отново не те разбрах, какво си искал да напишеш
                                - Щом мислиш, че ключалката е само патронника за ключа - добре. И като гледам не взимаш под внимание какво искам да кажа, че и по някой път и централното не помага, ами ме дърлиш, значи и сам можеш да се оправиш
                                Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                                156 1.8TS 16V (01.2001)
                                147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                                0879369082

Comment

Working...
                                X